Selasa, 13 Disember 2011

OMBAK RINDU

salam sume.
filem OMBAK RINDU telah membuatkan filem pertama yang aku tonton sebanyak 2 kali dalam 1 hari!!!!
gila kn.
tp membe punya psl aku ok je.
lg pn dia yg byr tiket wayang.
=)

ok nk cite cket.
aku jmpe si dia baru-baru ni n kami telah decide untuk tonton filem ni brsama2.
lepas jumpa si dia, zuna (membe time blaja kt poli) telah merayu sehabis mungkin untuk menemankan beliau menonton filem ni bersama2.
di sebabkan beliau telah membuat muka yg amat kesian lalu aku pun menganggukkn kepala tanda setuju.
kami pn terburu2 pegi ke Jusco tebrau dengan menaiki kancil yang dipandu oleh azu n youk
tp mlg nye sume seat da penuh.
kami decide untuk booking midnight movie.
ble movie da start, aku pun memulakan strategi utk melelapkan mata yg mmg sedia mengantuk
bygkan tonton movie yg sma dlm 1 ari!!!!
da phm sgt cerita tu mcm mne.
first time aku nengok movie yg amat menyentuh ati.
tp aku just dpt bg 3.5/5 je .
sbb cerita tu agak slow.
baca novel lg best kot.




#kredit to azu n youk. tq bwk kiteorg

2 ulasan:

  1. len kali blnje kiteorang plak taw....

    BalasPadam
  2. hahahahah...isyaallah lau aku brduit...updated la blog hang..

    BalasPadam